FAQ Pomoc   Rejestracja  Rejestracja
Tutaj jest miejsce na Twoją reklamę!  

Poprzedni temat «» Następny temat
Półfinał konkursu piękności Miss Polski 2009
Autor Wiadomość
ebusia
[Usunięty]

Wysłany: 2009-07-06, 20:46   

Cytat:
Półfinał konkursu piękności Miss Polski 2009 to jedna z większych atrakcji tegorocznej edycji Sieradz Open Hair Festival. W imprezie weźmie udział 27 kobiet z całego kraju, które zakwalifikowały się podczas warszawskich, ogólnopolskich eliminacji. Jest wśród nich sieradzanka Martyna Lechowicz. Spośród kandydatek jury wybierze grupę, która weźmie udział we wrześniowym finale wyborów Miss Polski oraz przyzna najpiękniejszej tytuł MISS OPEN HAIR. Imprezę poprowadzi Maciej Dowbor.

Półfinał konkursu piękności Miss Polski 2009 odbędzie się 18 lipca na terenie Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Sieradzu, ul. Sportowa 1. Początek o godz. 18.

Swoją miss mogą wybrać również internauci. Wystarczy wejść na stronę www.openhair.pl i oddać głos na jedną z zaprezentowanych kandydatek. Tej, która otrzyma największą liczbę głosów, zostanie przyznany tytuł Miss Internautów.

Źródło / Więcej / Lista kandydatek: http://www.sieradz.eu/pl/...7&b_start:int=0
Ostatnio zmieniony przez ebusia 2009-07-06, 20:47, w całości zmieniany 1 raz  

Autor Wiadomość
d-spot 
Moderator

Wysłany: 2009-07-06, 23:51   

ebusia napisał/a:
Cytat:
Półfinał konkursu piękności Miss Polski 2009 to jedna z większych atrakcji tegorocznej edycji Sieradz Open Hair Festival. W imprezie weźmie udział 27 kobiet z całego kraju, które zakwalifikowały się podczas warszawskich, ogólnopolskich eliminacji. Jest wśród nich sieradzanka Martyna Lechowicz. Spośród kandydatek jury wybierze grupę, która weźmie udział we wrześniowym finale wyborów Miss Polski oraz przyzna najpiękniejszej tytuł MISS OPEN HAIR. Imprezę poprowadzi Maciej Dowbor.

Półfinał konkursu piękności Miss Polski 2009 odbędzie się 18 lipca na terenie Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Sieradzu, ul. Sportowa 1. Początek o godz. 18.

Swoją miss mogą wybrać również internauci. Wystarczy wejść na stronę www.openhair.pl i oddać głos na jedną z zaprezentowanych kandydatek. Tej, która otrzyma największą liczbę głosów, zostanie przyznany tytuł Miss Internautów.

Źródło / Więcej / Lista kandydatek: http://www.sieradz.eu/pl/...7&b_start:int=0

No ale co gdzie i jak ? ja tam żadnej opcji wybory "materiału" (bez obrazy kobietki :) ) nie widzę :)

Ps.1 A już się poprawiam po odświeżeniu strony wyskoczyły zdjęcia . Pozdrawiam

Ps. 2 uuuu bez szału panowie , zbyt wiele po kandydatkach się nie spodziewajcie :/ zawiodłem się strasznie ... jedyna śliczna pani znacznie wyróżniająca się w tym towarzystwie ( biorąc pod uwagę to co widzę na pozostałych zdjęciach ) to Patrycja Murawska na nią oddałem głos , śliczna dziewczyna . Pozdrawiam i polecam :)

Ps. 3 a jak obstawia reszta forum ?
Ostatnio zmieniony przez d-spot 2009-07-07, 00:01, w całości zmieniany 3 razy  

Autor Wiadomość
Kubasias 
Sieradzak

Wysłany: 2009-07-07, 00:19   

Ja wybrałem panią Jamróz Anne

Autor Wiadomość
ebusia
[Usunięty]

Wysłany: 2009-07-07, 08:57   

No dobra. A ja nadal nie widzę, gdzie można zagłosować. :D

Autor Wiadomość
michnik101 
Moderator

Wysłany: 2009-07-07, 09:58   

ebusia napisał/a:
No dobra. A ja nadal nie widzę, gdzie można zagłosować. :D

Pod zdjęciami kandydatek masz przycisk "GŁOSUJ" :D

A ja zagłosowałem na Iwonę Wyrzykowską :>

Autor Wiadomość
ebusia
[Usunięty]

Wysłany: 2009-07-07, 10:11   

Ale u mnie nie wyświetlają się żadne zdjęcia. :>

Autor Wiadomość
kajak
Sieradzak

Wysłany: 2009-07-07, 11:49   

tez nie widzę zdjęć

Autor Wiadomość
ChiKenn 
Administrator

Wysłany: 2009-07-07, 12:08   

Pozwolilem sobie (dla lepszego porzadku na forum) wydzielic z Open Hair temat dotyczacy tylko samych wyborow miss :)

Autor Wiadomość
kajak
Sieradzak

Wysłany: 2009-07-07, 13:04   

o już mam

Panowie, nie znacie się...nie jest tak źle...nooo może trochę ...trochę bardzo blonydnki obniżają poziom ale ogólnie całkiem całkiem. Co prawda nie ma jakiegoś szału ciał, no bo my się juz przywyczailiśmy do Polek i Wenezuelka lub Filipinka nam zaimponuje orginalnością urody ale doceniajcie co macie:)

Jakbym miała wybierać modelkę to wybrałabym Ilone Gawlik a za sympatię jaką zapałałam to Martynę Lechowicz:)

Autor Wiadomość
ebusia
[Usunięty]

Wysłany: 2009-07-07, 14:30   

O, o, otworzyły mi się zdjęcia. :D
No to Wam powiem, że te laski jakieś takie... Zgarbione, powykrzywiane i miednice mają powystawiane. Ble.

Ino mi się trzy podobają i mam dylemat... :roll: Kolasińska Marta, Łuczak Aleksandra i Lechowicz Martyna...

No ale dobra, stawiam na naturalność (przymykam oko na te tipsy okropne) i fajne majtki - wybrałam sieradzankę. :)

P.S. Mogliby imiona i nazwiska dziewczyn napisać jakoś jednolicie, a nie kilka ma najpierw imię, a pozostałe najpierw nazwisko.

P.P.S. Kandydatki (i możliwość głosowania) widnieją na zupełnie innej stronie, niż ta z Aktualności. Nie wiem jak na nią trafić, a jest o tu: http://openhair.pl/pl/Sie...iss_Polski_2009
Ostatnio zmieniony przez ebusia 2009-07-07, 14:42, w całości zmieniany 2 razy  

Autor Wiadomość
d-spot 
Moderator

Wysłany: 2009-07-09, 15:11   

Mamy kolejny cud internetu :) zobaczcie kto prowadzi :wtf: :protest: :ksiadz: :lol2:

Autor Wiadomość
niet
Sieradzak

Wysłany: 2009-07-09, 16:31   

co się dziwisz, skoro tę stronę odwiedzają niemalże tylko sieradzanie?

tak btw. ona brzydka jest. w ogóle współczuję dziewczynom fotografa.
Obu nas szczerze nudzi

Autor Wiadomość
Anja 
Sieradzak

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-07-09, 16:38   

Nie no. Nie jest brzydka bez przesady, ale nie jest na tyle ładna, żeby startować w konkursie piękności :roll: Ma jakieś takie rzadkie włosy, no i w ogóle nie ma ani oryginalnej urody, ani nie ma klasycznej. No i te obrzydliwe tipsy.

Ja głosowałam na Monikę Lewczuk, ładne włosy, ładny uśmiech, ładne oczy, klasyczna, posągowa uroda. No i nie ma tipsów.

Autor Wiadomość
d-spot 
Moderator

Wysłany: 2009-07-09, 16:45   

Cytat:
co się dziwisz, skoro tę stronę odwiedzają niemalże tylko sieradzanie?

hehe no tak w sumie ani to gustowny naród ani wybredny :) a która to ta Sieradzanka ?

Autor Wiadomość
Anja 
Sieradzak

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-07-09, 16:47   

Ta co ma najwięcej głosów! :D

Odpowiedz do tematu