"Holenderska gwiazda pop i r`n`b Jay Delano, włoska wokalistka In-Grid oraz hiszpański piosenkarz popowy David Tavaré to gwiazdy tegorocznego Sieradz Open Hair Festival, który odbędzie się w dniach 17-19 lipca br. Jay i David zagrają 18 lipca br., a dzień później wystąpi In-Grid. Wszystkie koncerty odbędą się na terenie Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Sieradzu (ul. Sportowa 1). Wstęp wolny. O szczegółach będziemy informować na oficjalnej stronie Open Hair: www.openhair.pl"
Nie, z całym szacunkiem tych GWIAZD nie da się słuchać. Kto to cholery jest?! Inteligentnych ludzi nie ściągniecie za pomocą jednosezonowej szmiry z Radia Eska! Na to pójdą co najwyżej czternastolatki.
W ogóle chcę się spytać, kto doradzał żeby tych ludzi ściągnąć? Pytam się, kto? Powinien się dyscyplinarnie zwolnić i ze wstydu spontanicznie spalić.
Nie mówię, że chcę jakieś mega gwiazdy na rangę Depeche Mode, U2, czy Prodigy, ale wybaczcie - patron tego festiwalu się w grobie przewraca, bo pewnie gdyby to usłyszał to by mu nożyczki na stopę upadły mówiąc "SACRE BLEU!"
Ja rozumiem - muzyka dla wszystkich miała być. Ale z tą muzyką proszę nie oczekiwać, że to przyciągnie ludzi. Nikt dupska nie ruszy, żeby zobaczyć upadłą piosenkarkę z dwoma hitami. Sama to wiem po sobie, bo ciekam po całej Polsce, byleby zobaczyć ulubioną kapelę. Nie tylko megagwiazdy.
Dlatego najpewniej nie zobaczycie mnie na tym festiwalu, tylko na festiwalu w Jarocinie. Tam jest lepsza bibka.
Polecam, Krzysio Ibisz
Ostatnio zmieniony przez Anja 2009-06-11, 14:16, w całości zmieniany 3 razy
Dlatego najpewniej nie zobaczycie mnie na tym festiwalu,
Nikt Cie przecież nie będzie zmuszał, żebyś tam poszła, prawda?Jeszcze sie taki nie narodził co by WSZYSTKIM dogodził, myśle jednak, że jak na nasze miasto, gwiazdy takie jak Jay Delano są na prawdę ok. Być może niektóre z tych "gwiazd" to są, jak to określiłaś "jednosezonowe szmiry", ale bardzo dobrze sie "sprzedawają" i ich piosenki są rozpoznawalne i przyciągną ludzi, nie tylko z Sieradza.
Chryste, nie są ok! Jakoś w Zduńskiej koncert daje O.S.T.R. który jest kilkanaście galaktyk wyżej? Sieradz zasługuje ARTYSTÓW. Artystów przez duże A, jakim był Cierplikowski.
michnik101 napisał/a:
"jednosezonowe szmiry", ale bardzo dobrze sie "sprzedawają" i ich piosenki są rozpoznawalne
Mogę Ci wymienić zespoły, które sprzedają się 100x lepiej i nie są jednosezonowe
Cytat:
przyciągną ludzi, nie tylko z Sieradza.
Przyciągnie In-Grid, która gra w supermarketach i na Broszkach? Oj, nieee...
Po drugie, nie na ciskaj tak bardzo na to, że mamy zupełnie inne gusta muzyczne! Daję sobie coś uciąć, że ta muzyka PRZYCIĄGNIE ludność co najwyżej z Błaszek.
Mogę Ci wymienić zespoły, które sprzedają się 100x lepiej i nie są jednosezonowe
Nie przecze, że takowych nie ma
Anja napisał/a:
Po drugie, nie na ciskaj tak bardzo na to, że mamy zupełnie inne gusta muzyczne!
Nie naciskam, poza tym nigdzie nie napisałem, że zespoły pokroju U2 cy Depeche Mode mi sie nie podobają
Anja napisał/a:
Chryste, nie są ok!
Myślę, że JAK NA SIERADZ - są. Aczkolwiek sieradzcy urzędnicy mogliby się również postarać, aby do Sieradza przyjechały zespoły, jak np. O.S.T.R, o którym wspomniałaś, i które być może są "kilkanaście galaktyk wyżej" niż te które mają być na tegorocznym Festiwalu.
to że na juwenaliach było gówno nie podobające mi sie zespoły, to jakoś nie robiłem wielkiego halo
jak jesteś taka mądra to dlaczego sama nie łatwiłaś OSTR w sdz, w zduni jakoś potrafią, a może po prostu tam ludzie działają coś a nie burczą pod nosem że zespoły były dupne
nikt ci nie karze przyłazić, ale i tak pewnie przyjdziesz
Cytat:
Ja rozumiem - muzyka dla wszystkich miała być
jak nie dla ciebie, to znaczy że nie dla wszystkich ?
Anja, ty wywrotowcu! Takich za komuny to się na ścieżkę zdrowia wysyłało, a nie, studiowana się zachciało...
tapir napisał/a:
jak jesteś taka mądra to dlaczego sama nie łatwiłaś OSTR w sdz, w zduni jakoś potrafią
Nie mam klubu, nie mam stałych środków pieniężnych. Ale spoko, da się zrobić. Kiedyś koncert Comy (jak jeszcze ich lubiłam ) łatwiłam. I był, w teatrze.
tapir napisał/a:
nikt ci nie karze przyłazić, ale i tak pewnie przyjdziesz
Ale kto ma mnie karać? Nie wiem, mówiłam, że najpewniej wtedy na Jarocin jadę. A nawet jeśli pierun we mnie trzaśnie, to i tak na koncerty nie pójdę, chyba, że mi zapłacą.
michnik101 napisał/a:
Proponuję Ci kandydować na takie stanowisko. Wtedy będziesz mogła wykazać się zdolnością przyciągania do Sieradza zespołów, które Ci się podobają..
Już mi to moja mama (urzędniczka nota bene) proponowała, żebym po magisterce złożyła cv do działu promocji. Zastanowię się nad tym. I napiszę rozprawkę.
I nigdzie nie piałam, żeby nadskakiwać moim gustom i nie sprowadzać pod doń gwiazd Każdy inny i to jest piękne! Nawet mogą sprowadzić gwiazdy pod zodiakowy gust, zadowolona bym bardzo była, bo przynajmniej podrzuca jakieś ciekawe linki z muzyczką! Tylko bez szmiry, bo tego nie zniesę!!!
tapir napisał/a:
jak nie dla ciebie, to znaczy że nie dla wszystkich ?
Tak, tapir, jam jest królewna absolutna, ma być tak jak ja mówię, bo w przeciwnym razie tupnę obcasikiem od mojego pantofelka.
edit:
Oh sweet Jesus Christ! Zapomniałam o najważniejszym!
Pozdrawiam i polecam! KRZYSIO!
Ostatnio zmieniony przez Anja 2009-06-11, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
Ja generalnie widzę, że tu panowie na siłę kontrobóz chcą zrobić i po co ? Przecież, jestem prawie pewna, ze co druga osoba, która słyszała o tych "gwiazdach" burknela pod nosem ironicznie "łał".