FAQ Pomoc   Rejestracja  Rejestracja
Tutaj jest miejsce na Twoją reklamę!  

Poprzedni temat «» Następny temat
Sieradz Open Hair Festival
Autor Wiadomość
d-spot 
Moderator

Wysłany: 2009-06-08, 17:17   Sieradz Open Hair Festival

http://openhair.pl/pl małe info dla Anji i reszty :)

Koncerty zagrają:

"Holenderska gwiazda pop i r`n`b Jay Delano, włoska wokalistka In-Grid oraz hiszpański piosenkarz popowy David Tavaré to gwiazdy tegorocznego Sieradz Open Hair Festival, który odbędzie się w dniach 17-19 lipca br. Jay i David zagrają 18 lipca br., a dzień później wystąpi In-Grid. Wszystkie koncerty odbędą się na terenie Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Sieradzu (ul. Sportowa 1). Wstęp wolny. O szczegółach będziemy informować na oficjalnej stronie Open Hair: www.openhair.pl"
Ostatnio zmieniony przez d-spot 2009-06-08, 17:21, w całości zmieniany 5 razy  

Autor Wiadomość
Anja 
Sieradzak

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-06-08, 19:02   

O kurde stronę i logo oceniam na 6!

:ok:

"Gwiazd" nie oceniam, bo mi się słabo robi. Rozumiem, że chciano skołować gwiazdy pop, to błagam, nie taką Ingrid!

Coś exclusive proszę, żeby nie było wstydu z robieniem wydarzeń na Last.fm :glupawka:

PS: KTO SIĘ ZGŁASZA NA BICIE REKORDU? :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Anja 2009-06-08, 19:07, w całości zmieniany 1 raz  

Autor Wiadomość
Anka 
Sieradzak

Wysłany: 2009-06-09, 16:24   

ja sie zgłaszam ;p hihihi dobra zabawa i fryzurka za free tylko oby to profesjonalisci byli przez wielkie "P" :/
-tylko to mnie martwi i zastanawia...

po za tym również stronka super ...
3mam kciuki za ta impreze niech w 100% wszytsko sie uda ...

Autor Wiadomość
Anja 
Sieradzak

Wysłany: 2009-06-11, 13:57   

Nie, z całym szacunkiem tych GWIAZD nie da się słuchać. Kto to cholery jest?! Inteligentnych ludzi nie ściągniecie za pomocą jednosezonowej szmiry z Radia Eska! Na to pójdą co najwyżej czternastolatki.

W ogóle chcę się spytać, kto doradzał żeby tych ludzi ściągnąć? Pytam się, kto? Powinien się dyscyplinarnie zwolnić i ze wstydu spontanicznie spalić.

Nie mówię, że chcę jakieś mega gwiazdy na rangę Depeche Mode, U2, czy Prodigy, ale wybaczcie - patron tego festiwalu się w grobie przewraca, bo pewnie gdyby to usłyszał to by mu nożyczki na stopę upadły mówiąc "SACRE BLEU!"

Ja rozumiem - muzyka dla wszystkich miała być. Ale z tą muzyką proszę nie oczekiwać, że to przyciągnie ludzi. Nikt dupska nie ruszy, żeby zobaczyć upadłą piosenkarkę z dwoma hitami. Sama to wiem po sobie, bo ciekam po całej Polsce, byleby zobaczyć ulubioną kapelę. Nie tylko megagwiazdy.

Dlatego najpewniej nie zobaczycie mnie na tym festiwalu, tylko na festiwalu w Jarocinie. Tam jest lepsza bibka.

Polecam, Krzysio Ibisz :ok:

Ostatnio zmieniony przez Anja 2009-06-11, 14:16, w całości zmieniany 3 razy  

Autor Wiadomość
michnik101 
Moderator

Wysłany: 2009-06-11, 16:00   

Anja napisał/a:

Dlatego najpewniej nie zobaczycie mnie na tym festiwalu,

Nikt Cie przecież nie będzie zmuszał, żebyś tam poszła, prawda?Jeszcze sie taki nie narodził co by WSZYSTKIM dogodził, myśle jednak, że jak na nasze miasto, gwiazdy takie jak Jay Delano są na prawdę ok. Być może niektóre z tych "gwiazd" to są, jak to określiłaś "jednosezonowe szmiry", ale bardzo dobrze sie "sprzedawają" i ich piosenki są rozpoznawalne i przyciągną ludzi, nie tylko z Sieradza.
Anja napisał/a:
Ja rozumiem - muzyka dla wszystkich miała być

No właśnie chyba jednak nie rozumiesz.

Autor Wiadomość
Anja 
Sieradzak

Wysłany: 2009-06-11, 16:14   

michnik101 napisał/a:
gwiazdy takie jak Jay Delano są na prawdę ok.

Chryste, nie są ok! Jakoś w Zduńskiej koncert daje O.S.T.R. który jest kilkanaście galaktyk wyżej? Sieradz zasługuje ARTYSTÓW. Artystów przez duże A, jakim był Cierplikowski.

michnik101 napisał/a:
"jednosezonowe szmiry", ale bardzo dobrze sie "sprzedawają" i ich piosenki są rozpoznawalne

Mogę Ci wymienić zespoły, które sprzedają się 100x lepiej i nie są jednosezonowe :ok:

Cytat:
przyciągną ludzi, nie tylko z Sieradza.

Przyciągnie In-Grid, która gra w supermarketach i na Broszkach? Oj, nieee...

Po drugie, nie na ciskaj tak bardzo na to, że mamy zupełnie inne gusta muzyczne! Daję sobie coś uciąć, że ta muzyka PRZYCIĄGNIE ludność co najwyżej z Błaszek.

Polecam jeszcze raz, Krzysztof Ibisz!

Autor Wiadomość
michnik101 
Moderator

Wysłany: 2009-06-11, 17:01   

Anja napisał/a:

Mogę Ci wymienić zespoły, które sprzedają się 100x lepiej i nie są jednosezonowe :ok:

Nie przecze, że takowych nie ma :)

Anja napisał/a:
Po drugie, nie na ciskaj tak bardzo na to, że mamy zupełnie inne gusta muzyczne!

Nie naciskam, poza tym nigdzie nie napisałem, że zespoły pokroju U2 cy Depeche Mode mi sie nie podobają :>

Anja napisał/a:
Chryste, nie są ok!

Myślę, że JAK NA SIERADZ - są. Aczkolwiek sieradzcy urzędnicy mogliby się również postarać, aby do Sieradza przyjechały zespoły, jak np. O.S.T.R, o którym wspomniałaś, i które być może są "kilkanaście galaktyk wyżej" niż te które mają być na tegorocznym Festiwalu.

Autor Wiadomość
Anja 
Sieradzak

Wysłany: 2009-06-11, 17:56   

Cytat:
poza tym nigdzie nie napisałem, że zespoły pokroju U2 cy Depeche Mode mi sie nie podobają :>

A dobra, zwracam honor :D

michnik101 napisał/a:
Aczkolwiek sieradzcy urzędnicy mogliby się również postarać

Właśnie - w promocji miasta wypadałoby kogoś mieć, kto na kulturze się chociaż ociupinkę zna :roll:

PS : Nie chce mi się Krzysia wklejać :P

Autor Wiadomość
tapir 
Moderator

Wysłany: 2009-06-11, 18:03   

Anja
ty i te twoje poglądy

to że na juwenaliach było gówno nie podobające mi sie zespoły, to jakoś nie robiłem wielkiego halo
jak jesteś taka mądra to dlaczego sama nie łatwiłaś OSTR w sdz, w zduni jakoś potrafią, a może po prostu tam ludzie działają coś a nie burczą pod nosem że zespoły były dupne

nikt ci nie karze przyłazić, ale i tak pewnie przyjdziesz :]
Cytat:
Ja rozumiem - muzyka dla wszystkich miała być

jak nie dla ciebie, to znaczy że nie dla wszystkich ? ;]
Ostatnio zmieniony przez tapir 2009-06-11, 18:07, w całości zmieniany 1 raz  

Autor Wiadomość
ChiKenn 
Administrator

Wysłany: 2009-06-11, 18:25   

tapir napisał/a:
jak nie dla ciebie, to znaczy że nie dla wszystkich ?

proponuje przemyslec jeszcze raz to pytanie i zapoznac sie z definicja wyrazu "wszyscy" :D

Autor Wiadomość
michnik101 
Moderator

Wysłany: 2009-06-11, 20:23   

Anja napisał/a:

Właśnie - w promocji miasta wypadałoby kogoś mieć, kto na kulturze się chociaż ociupinkę

Proponuję Ci kandydować na takie stanowisko. Wtedy będziesz mogła wykazać się zdolnością przyciągania do Sieradza zespołów, które Ci się podobają..

Autor Wiadomość
Anja 
Sieradzak

Wysłany: 2009-06-11, 22:14   

tapir napisał/a:
ty i te twoje poglądy

Anja, ty wywrotowcu! Takich za komuny to się na ścieżkę zdrowia wysyłało, a nie, studiowana się zachciało...

tapir napisał/a:
jak jesteś taka mądra to dlaczego sama nie łatwiłaś OSTR w sdz, w zduni jakoś potrafią

Nie mam klubu, nie mam stałych środków pieniężnych. Ale spoko, da się zrobić. Kiedyś koncert Comy (jak jeszcze ich lubiłam ;) ) łatwiłam. I był, w teatrze.

tapir napisał/a:

nikt ci nie karze przyłazić, ale i tak pewnie przyjdziesz :]

Ale kto ma mnie karać? Nie wiem, mówiłam, że najpewniej wtedy na Jarocin jadę. A nawet jeśli pierun we mnie trzaśnie, to i tak na koncerty nie pójdę, chyba, że mi zapłacą.

michnik101 napisał/a:
Proponuję Ci kandydować na takie stanowisko. Wtedy będziesz mogła wykazać się zdolnością przyciągania do Sieradza zespołów, które Ci się podobają..

Już mi to moja mama (urzędniczka nota bene) proponowała, żebym po magisterce złożyła cv do działu promocji. Zastanowię się nad tym. I napiszę rozprawkę.

I nigdzie nie piałam, żeby nadskakiwać moim gustom i nie sprowadzać pod doń gwiazd :lol2: Każdy inny i to jest piękne! Nawet mogą sprowadzić gwiazdy pod zodiakowy gust, zadowolona bym bardzo była, bo przynajmniej podrzuca jakieś ciekawe linki z muzyczką! Tylko bez szmiry, bo tego nie zniesę!!!

tapir napisał/a:
jak nie dla ciebie, to znaczy że nie dla wszystkich ? ;]

Tak, tapir, jam jest królewna absolutna, ma być tak jak ja mówię, bo w przeciwnym razie tupnę obcasikiem od mojego pantofelka.

edit:
Oh sweet Jesus Christ! Zapomniałam o najważniejszym!

Pozdrawiam i polecam! KRZYSIO!

Ostatnio zmieniony przez Anja 2009-06-11, 22:19, w całości zmieniany 1 raz  

Autor Wiadomość
MenInBlack 
Sieradzak

Wysłany: 2009-06-12, 00:47   

Kto to jest OSTR lub tez O.S.T.R ? Taka gwiazda ze go/jej nie znam? ;]

Zduńska będzie miala za tydzien takie "gwiazdy" jak BOYS i VIR ;]
Przypadkiem będzie tez Kukiz.

Co lepsze - niech kazdy oceni sam.

Autor Wiadomość
kajak
Sieradzak

Wysłany: 2009-06-12, 01:43   

Ja generalnie widzę, że tu panowie na siłę kontrobóz chcą zrobić :D i po co ? Przecież, jestem prawie pewna, ze co druga osoba, która słyszała o tych "gwiazdach" burknela pod nosem ironicznie "łał".

Jay Delano ihhaaa! Hir koms de saaan!

Autor Wiadomość
zodiak72
Sieradzak

Wysłany: 2009-06-12, 07:42   

<CIACH - pytanie nie na temat>

PS. Nie wklejej tych durnot z Ibiszem
Ostatnio zmieniony przez paparazzo 2009-06-12, 08:31, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu