Jak zwykle w polskiej branży budowlanej... firma "krzak" - Mietek, Czesiek i Zenek wybudują dom od podstaw - gwarantowany pełen profesjonalizm... ciekawe tylko do kogo skierować roszczenie gwarancyjne np. po 4 latach, gdy okaże się, że dach przecieka...
Ostatnio zmieniony przez loopy 2010-01-16, 16:58, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-03-06, 02:47
Takie przypadki zdarzaly sie juz wczesniej. Sieradzak w regulaminie ma zapis chroniacy sprzedawcow przed takim przypadkowym bledem, a do tego, gdy zobaczymy taka aukcje natychmiast ja usuwamy
Jaki proces? Sieradzaka trzeba traktować z olbrzymim dystansem a dokładniej wszystkie wystawione aukcje uznawać jako ogłoszenia a nie jako oferty zawarcia umowy kupna sprzedaży w sensie prawnym.
Sam po kliknięciu kup teraz miałem sytuację głupiego tłumaczenia się przez nastoletniego szczyla, że "to już nieaktualne". Na wystawienie miał czas, na sprzedaż i wzięcie kasy również, ale żeby zakończyć aukcję już nie. Taka mentalność, jak coś za darmo to się nie szanuje i wszystko ma w dupie. Dlatego polecam więcej dystansu.
Wysłany: 2010-03-07, 21:58
loopy napisał/a:
Sieradzaka trzeba traktować z olbrzymim dystansem a dokładniej wszystkie wystawione aukcje uznawać jako ogłoszenia a nie jako oferty zawarcia umowy kupna sprzedaży w sensie prawnym.
Jesli aukcja nie budzi zadnych zastrzezen u kupujacego, mozna jak najbardziej to tak traktowac.
loopy napisał/a:
Sam po kliknięciu kup teraz miałem sytuację głupiego tłumaczenia się przez nastoletniego szczyla, że "to już nieaktualne".
fakt, sadzic sie o cos takiego nie ma sensu (szkoda czasu i kasy), zawsze jednak pozostaje mozliwosc wystawienia negatywa (do czego oczywiscie namawiam!)
W pierwszej chwili pomyślałem, że komuś się pomyliły regiony Polski: złota rączka pomorze, dopiero po chwili załapałem, że to tylko ortograf. Nie jedyny. Jednym z oferowanych usług jest -naprawa kranów ,gniazdek,otkurzaczy
W sumie bardzo kusząca oferta, za 10 zł ta osoba podejmie się koszenia trawnika (mam dość duży - może się skuszę). Chicken, przenieś przynajmniej tą aukcję do ogłoszeń.