DOSKONAŁY REPRODUKTOR DO DALSZEJ HODOWLI, BDB. APORT, BDB. KĄTOWANIE, BDB. GÓRNA I DOLNA LINIA, BDB. PIĘKNO PŁUCI - TO WYJĄTKOWA OKAZJA.
PS. Tak, będę wytykać takie błędy, jak się trafią. A co!
edit:
PPS. Zajrzałam tylko do trzech, niżej wymienionych, aukcji. Poziom znajomości języka ojczystego u użytkowników mnie przeraża. Aż boję się zajrzeć dalej.
przy zakupie 2 patyczakow 3 i 4 patyczak za darmo jesli ktos weznie 5 sztuk nastepne 3 za darmo albo jesli ktos chce do hodowli odam wtedy za darmo
Po pierwsze: składnia!
Po drugie: weźnie?
Po trzecie: po liczebnikach porządkowych stawiamy kropkę.
Po czwarte: jak ktoś nie chce do hodowli, tylko na patelnię do usmażenia, to już nie za darmo. A do czego innego można chcieć kupić patyczaka? (Bo może ja się nie znam. )
Wysłany: 2008-09-22, 10:22
ebusia napisał/a:
Jako że brak mi Kultury , będzie Rozrywka (przynajmniej dla mnie ).
mysle ze najlepszym miejscem na ten topic jest forum z komentarzami na temat Sieradzak.pl. tam tez sie przyda troche humoru
ebusia napisał/a:
Poziom znajomości języka ojczystego u użytkowników mnie przeraża
to i tak najmniejszy "problem", trafiaja sie duzo powazniejsze (rowniez w konsekwencjach prawnych) buraczki, no ale te staramy sie poprawiac... ortografii juz nie bedziemy poprawiac, bez przesady
Jak by to powiedział nasz przyjaciel ubity wczorajszego dnia: "nie szłem tylko zapierd*** "
hahah dobre
ebusia napisał/a:
Ponieważ tym razem poważnych błędów nie mogę wyniuchać, podrzucam Wam małą pierdółkę, w ramach deseru.
Aukcja użytkownika Bartaz16 z Peugeot Ludix Snake:
Cytat:
Mam na sprzedaż rewelacyjny skuter marki Peugeot Ludix Snake 49cm3, który pochodzi z 2005roku
Czyli wehikuł czasu!
OKAZJA!!!
Ale że niby co w tym dziwnego że pochodzi 2005 roku?
ebusia napisał/a:
Aukcja użytkownika ania z patyczakami:
Cytat:
przy zakupie 2 patyczakow 3 i 4 patyczak za darmo jesli ktos weznie 5 sztuk nastepne 3 za darmo albo jesli ktos chce do hodowli odam wtedy za darmo
Po pierwsze: składnia!
Po drugie: weźnie?
Po trzecie: po liczebnikach porządkowych stawiamy kropkę.
Po czwarte: jak ktoś nie chce do hodowli, tylko na patelnię do usmażenia, to już nie za darmo. A do czego innego można chcieć kupić patyczaka? (Bo może ja się nie znam. )
Nie mam więcej pytań.
Ebusia, nadajesz się na nauczycielkę albo lepiej - jakiegoś rządowego specjalistę do spraw że tak to nazwę "językowych". Oj na Wiejskiej miałabyś co robić
(...)Ale że niby co w tym dziwnego że pochodzi 2005 roku? (...)
Niby nic, ale w sumie śmiesznie brzmi, właśnie jak by była mowa o wehikule, że przybył z przeszłości. Taki mały żarcik językowy to miał być raczej. (Które nota bene uwielbiam.)