Wysłany: 2010-08-01, 03:11
Prankster napisał/a:
Też mi się kiedyś tak zrobiło.
coz, czasami zdazy sie ze baza moze sie chwilowo "zatkac", jesli jest to chwilowe to nie jest to powazny problem, jesli powtarzaloby sie przez kilkanascie minut czy godzin to wtedy bede dzialal zeby problem rozwiazac
Wydaje mi się, zę jest to problem z indywidualnymi użytkownikami, bo w momencie gdy mi nie działało zarówno ChiKenn, jak i inny użytkownik wchodzili na foru i nikt nie zauwazył.
_________________ Forum dyskusyjne o Zduńskiej Woli www.zd-wola.com
Wysłany: 2010-08-01, 20:59
MichałZDW napisał/a:
Wydaje mi się, zę jest to problem z indywidualnymi użytkownikami, bo w momencie gdy mi nie działało zarówno ChiKenn, jak i inny użytkownik wchodzili na foru i nikt nie zauwazył.
Nie koniecznie, bo ja np. w ogole nie korzystam z funkcji (linku) "Nieprzeczytane posty"
Na moje oko ten błąd powinien być widoczny dla 1 osoby (duplikat wyniku wyszukiwania) do momentu wygaśnięcia sesji (przechowywany identyfikator sesji). Teoretycznie powinno pomóc całkowite zamknięcie przeglądarki i ponowne uruchomienie jej. Powinno to przeładować sesję.
Przed chwilą znów mi się tak zrobiło. Tym razem wiem dlaczego. Kliknąłem raz, a że się strasznie powoli szło, to kliknąłem ponownie. No i wyskoczył błąd. Wyczyściłem cookies, zalogowałem się ponownie i poszło.