FAQ Pomoc   Rejestracja  Rejestracja
Tutaj jest miejsce na Twoją reklamę!  

Poprzedni temat «» Następny temat
Ikony serwisow spolecznosciowych na forum
Autor Wiadomość
ChiKenn 
Administrator

Wysłany: 2010-07-30, 20:42   Ikony serwisow spolecznosciowych na forum

Jak z pewnoscia juz zauwazyliscie, na forum pojawily sie ikony dzieki ktorym mozecie szybko wstawic wpis na swoim profilu roznych serwisow spolecznosciowych.

Ikony na stronie glownej oraz podstronach ze spisem tematow beda linkowac do strony glownej forum, a te znajdujace sie na stronie danego topicu (zdublowane dla Waszej wygody rowniez nad formularzem "szybka odpowiedz") do adresu tematu w ktorym sie znajduja.

Nie korzystalem przy tym z gotowych wtyczek (posluzylem sie jedynie gotowymi ikonami FB, Twittera i MySpace), stworzylem wszystko od podstaw, wiec mam do Was prosbe - przetestujcie czy wszystko dziala jak nalezy - oraz (oczywiscie :D ) korzystajcie z tego narzedzia udostepniajac swoim znajomym ciekawe tematy dotyczace naszego miasta! :)

Jesli macie tez jakies inne propozycje albo uwagi dotyczace tego rozwiazania, rowniez piszcie.

Autor Wiadomość
d-spot 
Moderator

Wysłany: 2010-07-31, 13:29   

Na FB mi nie działał sprawdzałem od razu jak zobaczyłem (dzień bądz dwa temu) . Nie chciało go opublikować po przeniesieniu.

Edit: a sorki już działa !!
Ostatnio zmieniony przez d-spot 2010-07-31, 13:30, w całości zmieniany 1 raz  

Autor Wiadomość
ChiKenn 
Administrator

Wysłany: 2010-07-31, 13:32   

d-spot napisał/a:
Na FB mi nie działał sprawdzałem od razu jak zobaczyłem (dzień bądz dwa temu)

pewnie sprawdzales akurat w momencie gdy nad tym pracowalem - czyli cos wtedy jeszcze nie bylo do konca gotowe :)

a jak z innymi serwisami spolecznosciowymi oraz GG?

Autor Wiadomość
marvolo18
Sieradzak

Wysłany: 2010-07-31, 14:11   

sprawdzalem gg i sa pewne problemy.Wlacza sie od nowa gg i nie za baardzo chce ustawic opisu

Autor Wiadomość
ChiKenn 
Administrator

Wysłany: 2010-08-01, 03:12   

marvolo18 napisał/a:
sprawdzalem gg i sa pewne problemy.Wlacza sie od nowa gg i nie za baardzo chce ustawic opisu

napisz prosze ktorej wersji uzywasz. prosilbym tez innych uzytkownikow komunikatora GG o napisanie czy dziala i na jakiej wersji :)

Autor Wiadomość
marvolo18
Sieradzak

Wysłany: 2010-08-01, 19:57   

7.0 bodajze:)

Autor Wiadomość
spike30 
Nowy Sieradzak

Wysłany: 2010-08-02, 12:26   

U mnie na gg opis jest świetnie widoczny :ok:
Mam wersję 10.
Dobra robota ChiKenn :beer:
Ostatnio zmieniony przez spike30 2010-08-02, 12:28, w całości zmieniany 2 razy  

Autor Wiadomość
ChiKenn 
Administrator

Wysłany: 2010-08-02, 13:02   

spike30 napisał/a:
U mnie na gg opis jest świetnie widoczny
Mam wersję 10.

no wlasnie, czyli tak jak myslalem, to jest kwestia tego z jakiej wersji GG ktos korzysta, niestety jesli niektore (starsze) wersje GG nie obsluguja pewnych funkcji to jest to dla mnie nie do przeskoczenia - nic mi nie wiadomo o tym, aby z pozycji strony www / serwera - mozna bylo rozpoznac wersje komunikatora ;)

Odpowiedz do tematu