A propos Skazanych na bluesa - dzisiaj obok DH Warta słyszałam rozmowę dwóch starszych pań z jednym starszym panem. Panie krzyczały, że ta knajpa z motorami to skandal! Że też Walczak podpisał zgodę na knajpę pośród bloków (!), tam przecież mieszkają ludzie, a jest ciągle hałas! Więc ta knajpa plus ten sklep z narkotykami (przy Dominikańskiej zapewne) to sodoma i gomora, normalnie! Hałas, rozróby, jak tak można? To wina Walczaka! Serio, one to powiedziały. xD
Zapraszam zatem również - bardzo nawet - na ten punkowy koncert w tejże knajpie, który pewnie w razie pogody częściowo przeniesie się na zewnątrz. Zażyjmy wtedy narkotyki z zamkniętego już przecież sklepu z narkotykami i pozdrówmy mieszkańców "okolicznych bloków". xD
Ostatnio zmieniony przez ebusia 2010-07-24, 13:56, w całości zmieniany 1 raz
Eb... przecież w ten sam sposób rozumuje 80% imbecyli piszących komentarze na stronie nasze FM, Sieradz.eu i Sieradz.nasze miasto. W Azji pierdnie Hipopotam i będzie śmierdziało, a oni napiszą, że to wina Walczaka. Nie wiem, czy ludzie są aż tak ułomni, czy to tylko przedwyborcze zagrywki grupki zidiociałych ludzi chcących dorwać się do władzy.. ciężko to stwierdzić, ale to wszystko jest tak przykre, że się rzygać chce.
Ja nie wiem czemu ktoś kto nie był w Knajpie "Skazani na bluesa" wystawia takie idiotyczne opinie. Bloki mieszkalne są dosyć daleko od tego miejsca, chyba że dobudowali przez weekend jakiś. Nie każdy musi się naćpać żeby fanie spędzić czas, w miłej atmosferze, przy dobrej muzyce, i fajnym klimacie.A babcie to niech idą do kościoła a nie się po knajpach szwędają i potem opowiadają głupoty. Polecam wszystkim to miejsce, naprawdę bardzo miło jest w "Skazanych na bluesa". Na gitarze grają, śpiewają, i nawet czasami tańce też są