Wysłany: 2010-02-22, 23:48 Zmiany w układzie kategorii Sieradzaka
Witam. W ciagu najblizszych kilku dni przeprowadzimy zmiany w ukladzie kategorii serwisu Sieradzak.pl. Jedna z najwazniejszych bedzie dodanie do Ogloszen dzialu "Kupie / Szukam / Potrzebuje" oraz wyciagniecie dzialu Rosliny i Zwierzeta jako dzial glowny w Aukcje. Oprocz tego planujemy wprowadzic drobne modyfikacje innych pod-dzialow, glownie w Aukcjach oraz Uslugach. Jesli macie jakies propozycje, prosze piszcie w tym temacie, wezniemy je pod uwage
W imieniu Sieradzkiego Klubu Kolekcjonera proszę o wprowadzenie podziału w kategorii Kolekcje, a najlepiej wyciągnięcie tej kategorii poziom wyżej (można połączyć z kategorią Antyki i Sztuka).
Proponowane podkategorie:
- Akcesoria
- Numizmatyka
- Filatelistyka
- Militaria
- Pozostałe
- Związane z Sieradzem
w Kolekcje jest w tej chwili 9 aukcji, jaki ma sens wydzielanie ich do pozycji kategorii glownej i rozdzielanie na podkategorie? za malo tego jest
Oprocz w/w zmian mysle tez aby polaczyc dzialy fotografia, komputery i multimedia (zwlaszcza w pierwszym i ostatnim jest bardzo malo aukcji).
W motoryzacji dzial samochody osobowe rozdzielic na poszczegolne marki (te podstawowe jak opel, audi, ford itp, oraz na koncu oczywiscie np. pozostale ). Podobny podzial przydalby sie w dziale Telefony komorkowe.
Mysle tez o polaczeniu zdrowia i urody, ze sportem i turystyka (jakby to mozna bylo sensownie nazwac?), gdyz ani jeden ani drugi nie ma zbyt wielu aukcji.
Z zupelnie nowych kategorii na pewno dojdzie "Intrumenty muzyczne" - mysle, ze najlepiej w kategorii pozostale.
Powiedz tylko ile aukcji potrzebujesz do utworzenia podkategorii. Co prawda nie mam za dużo czasu, ale jestem w stanie zapewnić po kilkadziesiąt aukcji w Numizmatyce, Filatelistyce, Akcesoriach i Pozostałych.
Wysłany: 2010-02-24, 12:56
Prankster napisał/a:
Powiedz tylko ile aukcji potrzebujesz do utworzenia podkategorii. Co prawda nie mam za dużo czasu, ale jestem w stanie zapewnić po kilkadziesiąt aukcji w Numizmatyce, Filatelistyce, Akcesoriach i Pozostałych.
a jestes w stanie na stale przyciagnac tez innych z Sieradzkiego Klubu Kolekcjonera, tak aby w przyszlosci "cos sie tam dzialo"?
Wysłany: 2010-02-24, 13:14
Myślę że dział "Audio, video i nawigacja" powinien być w RTV i AGD, bo zobaczcie że ludzie wstawiają radia, głośniki i inne samochodowe sprzęty do "Sprzęt Audio" Taka moja jedna uwaga, a tak to nie mam zastrzeżeń.
No chyba że to co napisał dezerter, czyli możliwość edycji aukcji
_________________ Nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę tonami spojlerów... sztuką jest zrobić to bez nich...
a jestes w stanie na stale przyciagnac tez innych z Sieradzkiego Klubu Kolekcjonera, tak aby w przyszlosci "cos sie tam dzialo"?
Chyba nawet nie będę musiał się wysilać, żeby przyciągnąć inne osoby na stałe. Ostatnio nawet padła propozycja, żeby każdy kolekcjoner, który ma coś na zbyciu wystawiał to na Sieradzaka. Nie sposób przecież przynieść wszystkich rzeczy jakie ma się na zbyciu na spotkanie.
Wysłany: 2010-02-26, 20:50
Operacja zmiany ukladu kategorii skonczona. Jesli macie jakies uwagi, zauwazyliscie ze cos jest zle, pisac! Mam nadzieje, ze teraz bedzie bardziej przejrzyscie...
Wysłany: 2010-07-24, 13:47
Prankster napisał/a:
Chyba nawet nie będę musiał się wysilać, żeby przyciągnąć inne osoby na stałe. Ostatnio nawet padła propozycja, żeby każdy kolekcjoner, który ma coś na zbyciu wystawiał to na Sieradzaka.
Oj, chyba jednak bedziesz musial sie troche powysilac