FAQ Pomoc   Rejestracja  Rejestracja
Tutaj jest miejsce na Twoją reklamę!  

Poprzedni temat «» Następny temat
GS - Salon Play

Ocena
5
40%
 40%  [ 4 ]
4
20%
 20%  [ 2 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
40%
 40%  [ 4 ]
Głosowań: 10
Wszystkich Głosów: 10

Autor Wiadomość
beryl 
Sieradzak

Wysłany: 2009-12-29, 01:00   

tera ja,tera ja :D

Mam net z playa i były/są z nim ciężkie przygody. Ot, nie działa jak należy. Pierwsze zgłoszenie w punkcie w GS - fakt, że musiałem trochę w kolejce odczekać, ale po prostu Pan zajmujący się klientami każdemu poświęcał tyle czasu ile było trzeba - nikogo nie spławiał czy popędzał. Do mojego problemiku podszedł na tyle kompetentnie na ile jak się później okazało mógł. Postarał się i za to plus, że nic to nie dało, to akurat nie jego wina, bo problem dotyczył znacznie większej ilości użytkowników i występował znacznie "wyżej". Teraz dla odmiany potrzebuję modemu zastępczego i dostałem go od ręki z dostawą do "domu" nawet, taką obsługę to ja rozumiem :)

ps. dla odmiany na próbę zgłoszenia tego samego problemu w Łasku usłyszałem SOA#1 czyli "dziwne, u mnie działa" a modemy zastępcze "jak będą to będą, chyba, żeby nie było".

pss. Wystawiam zasłużoną piąteczkę. I tak, jestem pracownikiem playa a to jest mój pierwszy post :D

Autor Wiadomość
galoszka 
Sieradzak

Wysłany: 2009-12-29, 13:21   

Beryl nie ściemniaj. Nie jesteś pracownikiem Play'a :lol2:

Autor Wiadomość
ZIPO 
Nowy Sieradzak

Wysłany: 2010-03-05, 14:30   

z dostawą do domu ?? to niezłe chyba odwiedzę jeszcze tego play w GS skoro aż tak dobrze traktują tam teraz klienta jak piszesz może zmienię o nich zdanie ciekawe jak mnie potraktują bo tez mam problemy z netem z play

Odpowiedz do tematu