Mam net z playa i były/są z nim ciężkie przygody. Ot, nie działa jak należy. Pierwsze zgłoszenie w punkcie w GS - fakt, że musiałem trochę w kolejce odczekać, ale po prostu Pan zajmujący się klientami każdemu poświęcał tyle czasu ile było trzeba - nikogo nie spławiał czy popędzał. Do mojego problemiku podszedł na tyle kompetentnie na ile jak się później okazało mógł. Postarał się i za to plus, że nic to nie dało, to akurat nie jego wina, bo problem dotyczył znacznie większej ilości użytkowników i występował znacznie "wyżej". Teraz dla odmiany potrzebuję modemu zastępczego i dostałem go od ręki z dostawą do "domu" nawet, taką obsługę to ja rozumiem
ps. dla odmiany na próbę zgłoszenia tego samego problemu w Łasku usłyszałem SOA#1 czyli "dziwne, u mnie działa" a modemy zastępcze "jak będą to będą, chyba, żeby nie było".
pss. Wystawiam zasłużoną piąteczkę. I tak, jestem pracownikiem playa a to jest mój pierwszy post
z dostawą do domu ?? to niezłe chyba odwiedzę jeszcze tego play w GS skoro aż tak dobrze traktują tam teraz klienta jak piszesz może zmienię o nich zdanie ciekawe jak mnie potraktują bo tez mam problemy z netem z play