a ja tam nie polecam. Pizza na niedoprawionym i milimetrowej grubości cieście (prawie w ogóle go nie było). Półlitrowe wazony z sosem gwarantują jego zlewanie. Poza tym dziwna obsługa
no tak, te wazony mogą budzić podejrzenia.
o cienkie ciasto też im trułem, chociaż może znajdą się amatorzy takiego placka.
dziwna obsługa? jeszcze nie trafiłem. 3 śniadania jadłem i za każdym razem obsługiwała mnie inna dziewczyna.
co mnie jeszcze urzeka to lokalizacja - akurat na drodze moich wędrówek, zarówno porannych jak i wieczornych.
_________________ Mój pies nie lubi psów
A ja nie lubię ludzi
Woń zadów, jazgot słów
Obu nas szczerze nudzi
Na miejscu jeszcze nie byłem. Na dowóz bardzo smaczna była pizza Capricciosa oraz Turek ze szczypiorkiem (aczkolwiek szczypiorku trzeba szukać z lupą w ręku).
Ciasto dość cienkie, wypieczone. Na wierzchu dużo składników.
Cienkie, gumowe, niedopieczone jakby ciasto uginające się pod toną dodatków. Ale razem tworzy to przepyszną i dużą pizzę, aż żal pomyśleć, że to tylko na wabia, że z czasem będzie coraz gorsza. Nooo, chyba, że nie będzie.
Ja jadłam 29/48 (pół na pół). Zamawiana była "wielka", 48 bez pomidora. Dostarczona została "duża" i z pomidorem. Ale i tak w zupełności ta duża wystarczyła, a i ten pomidor okazał się ok.
Ostatnio zmieniony przez ebusia 2010-02-05, 23:52, w całości zmieniany 1 raz
ja jestem zachwycony:))) ostatnio zamowilem pizze to czekalem 20 min i mialem mile zaskoczenie poniewaz byla idealna. Składników duzo dobre ciasto i co nie zawsze lubie sosy mi bardzo smakowaly chodz mogły by byc w nieco większych pudełeczkach. Duzy+
Ostatnio zmieniony przez Qbaaaa 2010-02-06, 21:26, w całości zmieniany 2 razy
Jak otwiera się nowa firma/restauracja, to oczekuje od nich niższych cen niż konkurencja albo wyższej jakości czy ilości. Niestety K-2 nie zaskoczyła mnie ani jednym, ani drugim. Zamówiłem tam ostatnio shorma. Była wychłodzona, mała i droga. To oczywiście moje osobiste odczucie, ale nie będę stałym klientem tej knajpy i to z jej winy, bo nawet nie postarała się zaproponować mi czegoś nowego niż w jadłodajnie które dotychczas odwiedzam.
Jak dla mnie pizza, jak i cała pizzeria nr 1 w Sieradzu. Bardzo miła obsługa, czasami może nawet zbyt miła. Pizza wysokiej jakości. Ładny wystrój. Szkoda tylko, że sos podają w zbyt dużych dzbankach.
Jak dla mnie rewelacja, zadzwoniliśmy po pizze i była u nas po 15 minutkach więc ekspresowo!! bardzo duza, smaczna, duzo dodatkow!! rzeczywiscie sosow mogłoby byc troszke wiecej ale naprawde poza tym wszystko extra!! POLECAM!!! napewno niebawem wybierzemy sie do lokoalu i zjemy cos na miejscu