witam...
widze ze nie tylko ja poznalam sie na sklepie obuwniczym BOOT SQUARE....
zakupy tam to porazka,buty nie wytrzymaly nawet tygodnia.....rozlecialy sie w mgnieniu oka :/ ....
skoro okazal sie pechowy , to sporo musi byc takich pechowcow jak miedzy innymi ja, bo wiem ze nie mnie jedynej trafil sie taki feler, dlatego warto jednak zastanowic sie nad zakupem bo szkoda marnowac kasy ......
No jednej koleżance odpadł obcas, innym rozklejały się lub obdzierały czubki, na inne znowu kobitki pracujące tam się gapią... Pomijając obcasy - mnie nic takiego nie dolega...
u mnie w pracy mówią na ten sklep" śmierdziuch" a poza tym....kupiłam 30.12.2009 kozaki i niestety wytrzymaly 6dni..tzn nie buty tylko OBCAS ODPADŁ..masakra! a przecenione były z 159 na 99 to wziełam i kupiłam, też słyszałam że h..a warte tam sa buty ale pomyślałam że skoro tyle kosztują to muszą być porządne..i okazało sie tylko to że myślenie nie jest moją mocną stroną hehe, także nie polecam
w konsekwencji w/w wymienionej sytuacji w ramach reklamacji miałam wybrac sobie nowe buty. W piątek po pracy poszłam i wybrałam- było trudno bo już wszystko poprzebierane, ale jakoś tam udało ciś- coś wybrałam- założyłam je w sobote na imprezke i DOSZŁAM W NICH TYLKO DO AUTA BO O B C A S O D P A D Ł !!! Po przejściu dosłownie 15metrów!!Masakra jakaś ten sklep!!Ode mnie 1!
Ja powiem tak.Buty może z widoku mnie przekonuja abym to wlasnie je kupił ale z własnego doświadzczenia radze aby wyjsc przejsc sie kawałek i kupic buty w ccc;]
_________________ Nie trzeba być pierwszym...a przynajmniej nie zawsze.Należy walczyć o tą walkę chodzi właśnie....