Polecam fryzjera Rafała przy bazarku droga od Bartka do kościoła(pierwsza klatka od ulicy na parterze) a jeśli chodzi o paznokcie to mam prywatną dziewczynę Darię-polecam
Autor
Wiadomość
ebusia [Usunięty]
Wysłany: 2009-07-23, 00:03
iza2582 napisał/a:
(pierwsza klatka od ulicy na parterze)
To tam za tym różowym okienkiem siedzi lasek? Omatko.
Ja miałam "przyjemność". Byłam założyć żele - odpadły po 3 dniach wszystkie Dla mnie laska jest kosmetyczką z przypadku, produkty z których robi to taniocha z allegro (sama się chwaliła) Jak zrobi henne to każda brew ma inny kształt. Unikam ten pseudo salonu szeeerokim łukiem
A jeśli chodzi o Rafała z Jagiellońskiej 28 to polecam. Od kilku lat korzystam z jego usług fryzjerskich i jestem zadowolona. Nawet mame do niego zaciągnęłam i również jest jego stałą klientką.
Ostatnio zmieniony przez galoszka 2009-08-21, 14:38, w całości zmieniany 1 raz
W sprawie jagiellońskiej 5 i tej paniusi - znajoma mówiła że próbowała jej położyć przeterminowaną maskę.
Cholerka - czemu nikt nie kontroluje tych i innych tego typu gabinetów? Jak widzę u pseudo kosmetyczki krzesło i miskę do pedicure w której bóg raczy wiedzieć ile osób moczyło nogi a i nie mam pewności czy domyta to mi ręce opadają, albo np. pilniczki jednorazowe które stają się w ich rękach wielorazowe - ech... szkoda gadać.
Na Hetmańskim jest podobno jakiś nowy gabinet. Ponoć dobry. Nie wiecie chociaż jak się nazywa to sobie w necie jakoś znajdę.
Ostatnio zmieniony przez misiaczek 2009-08-25, 10:52, w całości zmieniany 1 raz
przedluzalam rzesy w salonie VISAGE na ul. Bohaterow wrzesnia i niestety dlugo sie nimi nie nacieszylam...odpadly bardzo szybko duzo pieniedzy wyrzuconych w bloto a efekt utrzymal sie tylko w dniu slubu i wesela. Nie polecam tego slonu!