FAQ Pomoc   Rejestracja  Rejestracja
Tutaj jest miejsce na Twoją reklamę!  

Poprzedni temat «» Następny temat
Muzyka, która działa na mnie kojąco
Autor Wiadomość
zodiak72
Sieradzak

Wysłany: 2009-05-18, 19:12   Muzyka, która działa na mnie kojąco

Giuseppe Saverio Mercadante - Rondo Russo, cz.III koncertu e-moll na flet i orkiestrę

w czasie pracy - raj dla mych omszałych uszu;-)

Autor Wiadomość
Anja 
Sieradzak

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-05-18, 21:04   

zodiak72 napisał/a:
cz.III koncertu e-moll na flet i orkiestrę

Kto nie przesłuchał ten głupia koza;-);-) której matka pracuje w urzędzie;-);-)

Ale na serio, podrzucam coś, co działa na mą kozią duszyczkę niczym balsam, a na uszy najlepszy olejek z najcudowniejszych wonności!;-);-)

De-moll, smyczki i sakralny śpiew

Przed odsłuchaniem, postąpcie niczym człowiek z dużego miasta i wyjmijcie słomę z butów.

Pozdrawiam i polecam :ok:

edit: W ogóle embaras!!! Szanowny Zodiaku, po co zakładasz nowy topik, z taką kulturą wysoką, w tak podłym dziale skoro w dziale KULTURA I SZTUKA masz specjalny topik do rzucania linków z muzyczką.

dla ułatwienia, gdybyś nie trafiał, to jest on TUTAAAAAAAAAAJ

Pozdrawiam serdecznie jeszcze raz, Twoja ulubiona, kozia użytkowniczko-moderatorka ;]
Ostatnio zmieniony przez Anja 2009-05-18, 21:40, w całości zmieniany 1 raz  

Autor Wiadomość
zodiak72
Sieradzak

Wysłany: 2009-05-19, 07:29   

Cytat:
Pozdrawiam i polecam :ok:

W czasach tak dawnych, że to chyba nie byla prawda, często w pewnych klubach w Toruniu, obalając butelkowe lokalne browary, nakladalem sobie balsam na uszy o nazwie
Die Krupps-'To the hilt'

Wtedy TO mnie relaksowalo, ale czasy się zmieniają;-) Gusta również. Twoj też się zmieni;-)

Cytat:
edit: W ogóle embaras!!! Szanowny Zodiaku, po co zakładasz nowy topik, z taką kulturą wysoką, w tak podłym dziale skoro w dziale KULTURA I SZTUKA masz specjalny topik do rzucania linków z muzyczką.

Trzeba nieść kaganek oświecenia na jeszcze nie zaorane ugory, niczym w 'Konopielce';-)

Cytat:
Pozdrawiam serdecznie jeszcze raz, Twoja ulubiona, kozia użytkowniczko-moderatorka ;]

Odwzajemniam się tym samym. A pozdrów tam od leśnego dziadka zodiaka Gwardię w Warszafce. <CIACH - dyskusja odbiega od tematu>
Ostatnio zmieniony przez paparazzo 2009-05-19, 12:45, w całości zmieniany 1 raz  

Autor Wiadomość
kajak
Sieradzak

Wysłany: 2009-05-21, 00:55   

http://www.youtube.com/wa...EA01A4C565F43C5 o! mega kojąco :D

Autor Wiadomość
tomm
Nowy Sieradzak

Wysłany: 2010-01-28, 22:59   

a ja lubię coś całkowicie przyziemnego. Utopia ostatnio wszędzie za mną chodzi i działa kojąco na moje zszargane nerwy. :lol2:

Odpowiedz do tematu