FAQ Pomoc   Rejestracja  Rejestracja
Tutaj jest miejsce na Twoją reklamę!  

Poprzedni temat «» Następny temat
Serwis Kia Perfect Service

Ocena
5
16%
 16%  [ 1 ]
4
16%
 16%  [ 1 ]
3
16%
 16%  [ 1 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
50%
 50%  [ 3 ]
Głosowań: 6
Wszystkich Głosów: 6

Autor Wiadomość
ChiKenn 
Administrator

Wysłany: 2008-09-05, 21:03   Serwis Kia Perfect Service

Warsztat samochodowy zajmujacy sie glownie naprawa samochodow marki Kia, ale radza sobie tez z innymi autami. Znajduje sie on za jednostka wojskowa / elektrownia (kolo Inwaru) przy drodze na Dzigorzew.
Telefon: 043 8223010

Korzystam z ich uslug od kilku lat i naprawde moge polecic. Fakt, zdarza sie ze sie chlopaki pogubia czasami i musza zajrzec w jakas dokumentacje - ale wynika to z faktu ze auto ktore im przyprowadzam jest dosyc rzadkie (i tak plus dla nich ze sobie z nim daja rade :) ). Ceny dosyc konkurencyjne, a do tego bardzo profesjonalne podejscie do klienta (jesli naprawa trwa szybko jest specjalny pokoj w ktorym mozna sobie zrobic kawe, poogladac tv na wygodnej kanapie, jesli dluzej zdarzalo sie ze odwozili mnie do domu i przywozili po odbior auta jesli nie moglem zalatwic innego transportu).
Ostatnio zmieniony przez ChiKenn 2008-09-29, 11:57, w całości zmieniany 2 razy  

Autor Wiadomość
Arbuz 
Moderator

Wysłany: 2008-09-29, 14:45   

Dla mnie są to lumpy i nic innego :) nikomu nie polecam ich. Faktycznie moze i znaja sie na KIA ale na innych autach to nie ma szans. Dlugo robią częsci sciągaja tygodniami. Nie polecam !!

Pozdrawiam :)

Autor Wiadomość
ChiKenn 
Administrator

Wysłany: 2008-09-29, 14:59   

Arbuz napisał/a:
Faktycznie moze i znaja sie na KIA ale na innych autach to nie ma szans. Dlugo robią częsci sciągaja tygodniami. Nie polecam !!

hmmm, dziwne, ja mam zupelnie inne doswiadczenia w tej kwestii :)

Autor Wiadomość
galoszka 
Sieradzak

Wysłany: 2008-11-07, 15:15   

Pracowałam w tej firmie kilka ładnych lat temu i wiem, że z naprawami bywało różnie. Gdy miałam jeszcze "maluszka" bidoki nie potrafili go naprawić. Nie wiem jak jest teraz. Widocznie lepiej im idzie z trudniejszymi przypadkami :)

Autor Wiadomość
Porter 
Sieradzak

Wysłany: 2008-11-08, 20:18   

Ja jestem zadowolony z ich naprawy... Cena nie byla wygorowana, a co najwazniejsze, nie musialem czekac dlugo na termin naprawy, oraz fakt, ze naprawili to w pol dnia, gdzie wszedzie mowili ze to na 2 dni roboty..

Autor Wiadomość
ebusia 
Sieradzak

Pomogła: 9 razy
Wysłany: 2008-11-08, 22:09   

Porter napisał/a:
Ja jestem zadowolony z ich naprawy... Cena nie byla wygorowana, a co najwazniejsze, nie musialem czekac dlugo na termin naprawy, oraz fakt, ze naprawili to w pol dnia, gdzie wszedzie mowili ze to na 2 dni roboty..

Bo może to jest na 2 dni roboty, tylko w Kia zrobili to na "odwal się" ?

:lol2:

Autor Wiadomość
Porter 
Sieradzak

Wysłany: 2008-11-08, 22:54   

tyle co moge powiedziec, ze sprzeglo sprawuje sie dobrze... co do szybkosci ich pracy to wiem, ze pracuja czasami w kilka osob przy jednym aucie... a jak dlugo bedzie dzialalo, to okaze sie w praniu :)

Autor Wiadomość
dezerter
Sieradzak

Wysłany: 2009-01-28, 12:18   

że trochę długo robią i że z częściami kręcą to prawda, ale narazie na naprawy nie narzekam. Tani tez nie są.

Autor Wiadomość
ChiKenn 
Administrator

Wysłany: 2009-01-28, 13:00   

dezerter napisał/a:
Tani tez nie są.

fakt, duzego porownania nie mam, ale w takim razie polecam uslugi mechanika/elektronika ze zdunskiej woli (Piotr Goralczyk) - fachowiec jest naprawde swietny, ale zobaczysz wtedy co to znaczy dlugie kolejki (terminy) i "konkretne ceny" ;)

Autor Wiadomość
dezerter
Sieradzak

Wysłany: 2010-01-27, 15:14   

Odgrzewam.

Najbardziej cenie ich za podejście do klienta, dają gwarancje na naprawę i bez najmniejszego problemu się z niej wywiązują i to jeszcze w krótkim terminie.

Odpowiedz do tematu