Wysłany: 2008-09-05, 21:03 Serwis Kia Perfect Service
Warsztat samochodowy zajmujacy sie glownie naprawa samochodow marki Kia, ale radza sobie tez z innymi autami. Znajduje sie on za jednostka wojskowa / elektrownia (kolo Inwaru) przy drodze na Dzigorzew.
Telefon: 043 8223010
Korzystam z ich uslug od kilku lat i naprawde moge polecic. Fakt, zdarza sie ze sie chlopaki pogubia czasami i musza zajrzec w jakas dokumentacje - ale wynika to z faktu ze auto ktore im przyprowadzam jest dosyc rzadkie (i tak plus dla nich ze sobie z nim daja rade ). Ceny dosyc konkurencyjne, a do tego bardzo profesjonalne podejscie do klienta (jesli naprawa trwa szybko jest specjalny pokoj w ktorym mozna sobie zrobic kawe, poogladac tv na wygodnej kanapie, jesli dluzej zdarzalo sie ze odwozili mnie do domu i przywozili po odbior auta jesli nie moglem zalatwic innego transportu).
Dla mnie są to lumpy i nic innego nikomu nie polecam ich. Faktycznie moze i znaja sie na KIA ale na innych autach to nie ma szans. Dlugo robią częsci sciągaja tygodniami. Nie polecam !!
Pozdrawiam
_________________ Nie liczy sie to jak szybko jeździsz, ale to jak jeździsz....
Pracowałam w tej firmie kilka ładnych lat temu i wiem, że z naprawami bywało różnie. Gdy miałam jeszcze "maluszka" bidoki nie potrafili go naprawić. Nie wiem jak jest teraz. Widocznie lepiej im idzie z trudniejszymi przypadkami
Ja jestem zadowolony z ich naprawy... Cena nie byla wygorowana, a co najwazniejsze, nie musialem czekac dlugo na termin naprawy, oraz fakt, ze naprawili to w pol dnia, gdzie wszedzie mowili ze to na 2 dni roboty..
Ja jestem zadowolony z ich naprawy... Cena nie byla wygorowana, a co najwazniejsze, nie musialem czekac dlugo na termin naprawy, oraz fakt, ze naprawili to w pol dnia, gdzie wszedzie mowili ze to na 2 dni roboty..
Bo może to jest na 2 dni roboty, tylko w Kia zrobili to na "odwal się" ?
tyle co moge powiedziec, ze sprzeglo sprawuje sie dobrze... co do szybkosci ich pracy to wiem, ze pracuja czasami w kilka osob przy jednym aucie... a jak dlugo bedzie dzialalo, to okaze sie w praniu
Wysłany: 2009-01-28, 13:00
dezerter napisał/a:
Tani tez nie są.
fakt, duzego porownania nie mam, ale w takim razie polecam uslugi mechanika/elektronika ze zdunskiej woli (Piotr Goralczyk) - fachowiec jest naprawde swietny, ale zobaczysz wtedy co to znaczy dlugie kolejki (terminy) i "konkretne ceny"
Najbardziej cenie ich za podejście do klienta, dają gwarancje na naprawę i bez najmniejszego problemu się z niej wywiązują i to jeszcze w krótkim terminie.